Bug 78107 - login hangs at "Red Hat Network Icon" loading phase
login hangs at "Red Hat Network Icon" loading phase
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rhn-applet (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Adrian Likins
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-19 00:35 EST by Mike Zingale
Modified: 2007-04-18 12:48 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-09-30 17:34:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mike Zingale 2002-11-19 00:35:58 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.1) Gecko/20020827

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. login
2.
3.
	

Actual Results:  the machine locks up cold.  I cannot switch to any virtual
consoles.  The only recourse is to reboot.

Expected Results:  I should be able to log in

Additional info:

This is a standard RH8 upgrade, with GNOME as my desktop, and init level 5 by
default.  I am running the nvidia drivers, and will try it without them if I am
able to.  When I log in through gdm, The different icons progress across the
bottom of the redhat splash image, until it gets to the "Red Hat Network Icon"
icon, and then things hang.  The mouse is unresponsive, and I cannot switch to
virtual consoles or ssh into the box.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.