Bug 7852 - kuduz without "-s" disables my cardbus modem
kuduz without "-s" disables my cardbus modem
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
: 7864 8115 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-12-16 16:11 EST by Dax Kelson
Modified: 2014-03-16 22:11 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-16 16:18:45 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dax Kelson 1999-12-16 16:11:17 EST
I have a Xircom Realport 32bit cardbus 56kb modem/10/100 ethernet.  I
worked fine with RedHat 6.0 and pcmcia-cs > 3.0.9.

After I upgraded to RH 6.1, the modem stopped working.  According to dmesg
the modules find the hardware properly, but I can't get any response from
it.

I discovered if I change the kudzu sysv init script to use "-s", everything
is back to normal.  Later I found on the pcmcia-cs mailing list archives
that many other people where having the same problem.
Comment 1 Bill Nottingham 2000-01-18 12:03:59 EST
*** Bug 8115 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Bill Nottingham 2000-02-05 01:07:59 EST
*** Bug 7864 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Bill Nottingham 2000-02-16 16:18:59 EST
This should be fixed in kudzu-0.28, which will be in the
next rawhide release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.