Bug 7942 - Kickstart installation fails with "lang en"
Summary: Kickstart installation fails with "lang en"
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-12-22 00:16 UTC by dbelliz
Modified: 2015-01-07 23:40 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-22 19:49:12 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description dbelliz 1999-12-22 00:16:51 UTC
My kickstart installation fails when I specify "lang en". It it works
with "lang en_US"

Comment 1 m e leypold 2000-03-01 12:11:59 UTC
Dear Friends,

Either I'm too stupid, or this report has been closed w/o any further
comments. THIS IS A BUG, (not NOTABUG) !  The ref guide says, langs are
2 character abbreviations. They are everything else, but not this:
I looked into the python array: Either the doc or the installer is buggy.

And thanks, that I need to crawl (create an account) just to tell You
how You can improve Your product.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.