Bug 798397 - Content from one page bleeding onto another
Content from one page bleeding onto another
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Publican
Classification: Community
Component: publican (Show other bugs)
2.8
Unspecified Unspecified
unspecified Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Fearn
Ruediger Landmann
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-02-28 14:16 EST by Lana Brindley
Modified: 2013-10-23 19:27 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 3.0.0
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-11-06 21:31:15 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Screenshot of problem page (216.09 KB, image/png)
2012-02-28 18:59 EST, Lana Brindley
no flags Details

  None (edit)
Description Lana Brindley 2012-02-28 14:16:54 EST
Description of problem:
In the PDF version of the Subscription Asset Manager Installation Guide:
http://docs.redhat.com/docs/en-US/Red_Hat_Subscription_Asset_Manager/1.0/pdf/Installation_Guide/Red_Hat_Subscription_Asset_Manager-1.0-Installation_Guide-en-US.pdf

Page 7 is blank except for a heading, and the content has bled onto page 8 (sitting in the top margin behind page 8's contents).

Screenshot attached.

Lana
Comment 1 Lana Brindley 2012-02-28 18:59:58 EST
Created attachment 566428 [details]
Screenshot of problem page
Comment 2 sachua 2012-02-28 19:53:10 EST
moving bug upstream, nothing to do with RHEL packaging
Comment 3 Jeff Fearn 2012-02-28 20:54:30 EST
Please provide the xml, or a link to it, that causes this issue.
Comment 4 sachua 2012-02-28 21:47:06 EST
Hi Jeff,

I had also noticed that the same problem doesn't exist in the publican 3.0 test site.
Comment 7 Jeff Fearn 2012-11-06 21:31:15 EST
Rebuilt PDF looks fine.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.