Bug 798946 - Virtual pools aren't being shown for SAM distributor consumers
Virtual pools aren't being shown for SAM distributor consumers
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Candlepin
Classification: Community
Component: candlepin (Show other bugs)
0.9
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bryan Kearney
Eric Sammons
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-03-01 05:57 EST by Jakub Dorňák
Modified: 2016-11-30 19:56 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-03-01 17:03:34 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jakub Dorňák 2012-03-01 05:57:41 EST
Description of problem:
When looking at available subscriptions for a Subscription Asset Manager
consumer, "System: Virtual" pools aren't shown. I believe this should not be the
case, and that SAM consumers should show all pools.


How reproducible:
Always.


Steps to Reproduce:
1. Hit https://access.redhat.com/management/distributors and
log in as qa@redhat.com (or any user with some virtual pools available).
2. Select any distributor, or create a new one of your choosing.
3. Look at the "Available Subscriptions" tab and note that it contains no subscriptions of type "System: Virtual."

Actual results:
See above, in step #3.

Expected results:
There should be both "System: Physical" and "System: Virtual" pools in available subs, regarding to subs available to the account You use to log in.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.