Bug 803094 - winecfg Drives tab broken
winecfg Drives tab broken
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora EPEL
Classification: Fedora
Component: wine (Show other bugs)
el6
x86_64 Linux
unspecified Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Andreas Bierfert
Fedora Extras Quality Assurance
http://fedoraproject.org/wiki/Andreas...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-03-13 19:20 EDT by Todd
Modified: 2012-03-19 20:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-03-19 20:40:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
winecfg drives tab (14.65 KB, image/png)
2012-03-13 19:20 EDT, Todd
no flags Details

  None (edit)
Description Todd 2012-03-13 19:20:24 EDT
Created attachment 569814 [details]
winecfg drives tab

In the Wine Configuration editor (/usr/bin/winecfg), if I click on the "Drives"
tab, I get the following error:

"Failed to connect to the mount manager"

I asked about this over on the Wine forum and they told me to report it to you:

http://forum.winehq.org/viewtopic.php?p=73689#73689

Many thanks,
-T
Comment 1 Todd 2012-03-13 19:22:20 EDT
Oops. Sorry.  Forgot to add:

Scientific Linux 6.2 64 bit

$ rpm -qa wine
wine-1.4-1.el6.x86_64

http://fedoraproject.org/wiki/AndreasBierfert/Wine
Comment 2 Todd 2012-03-19 20:40:34 EDT
I must apologize.  This is not a problem when running under a clean WINEPREFIX.  There is a corruption somewhere in my original WINEPREFIX.  I am closing this as NOTABUG.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.