Bug 803189 - There are two kind of display of app/account/password/edit page on the new website.
There are two kind of display of app/account/password/edit page on the new we...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-03-14 03:29 EDT by Yujie Zhang
Modified: 2015-05-14 21:05 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-04-13 14:34:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screeshot1 (58.79 KB, image/png)
2012-03-14 03:29 EDT, Yujie Zhang
no flags Details
screenshot2 (200.66 KB, image/png)
2012-03-14 03:30 EDT, Yujie Zhang
no flags Details

  None (edit)
Description Yujie Zhang 2012-03-14 03:29:54 EDT
Created attachment 569887 [details]
screeshot1

Description of problem:

There are two kind of display of app/account/password/edit page on the new website.

Version-Release number of selected component (if applicable):

devenv_1661

How reproducible:always


Steps to Reproduce:
1.Go to new openshift website and log in
2.Click the "Change your password" button on "My Account" page
3.Input nothing and click the "Change Password" button
  
Actual results:

After step 2,I was taken to app/account/password/edit page.
After step 3,I was still in app/account/password/edit page,but the display style is different from the previous one.Seems we have two app/account/password/edit page.Details see in attachment.

Expected results:

The display should be consistent on app/account/password/edit page.

Additional info:
Comment 1 Yujie Zhang 2012-03-14 03:30:33 EDT
Created attachment 569888 [details]
screenshot2
Comment 2 Yujie Zhang 2012-03-16 04:42:14 EDT
Verify this bug on devenv-stage_144, it has been fixed now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.