Bug 806887 - Open assets by URL only works at the second attempt
Open assets by URL only works at the second attempt
Status: ASSIGNED
Product: JBoss Enterprise BRMS Platform 5
Classification: JBoss
Component: BRM (Guvnor) (Show other bugs)
BRMS 5.3.0.GA
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Toni Rikkola
Sona Mala
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-03-26 08:43 EDT by Sona Mala
Modified: 2012-11-04 19:40 EST (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
The URL to open an asset must be entered into the browser twice before it will successfully open. The first attempt to open the asset results in the main search page of the JBoss Enterprise BRMS user interface being opened, the second attempt results in the asset being correctly opened.
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sona Mala 2012-03-26 08:43:34 EDT
Description of problem:
When you open new tab or window in browser, you must enter url of asset twice. Pattern for URL is:
http://server_name:port/jboss-brms/org.drools.guvnor.Guvnor/Guvnor.jsp#AssetEditorPlace:asset_uuid.



Version-Release number of selected component (if applicable):
ER5


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Open guvnor and log in.
2. Open new tab (window) in browser
3. Enter url of asset and open it.
  
Actual results:
Main page of guvnor but there is only one tab ("Find").
URL in browser is http://server_name:port/jboss-brms/org.drools.guvnor.Guvnor/Guvnor.jsp#


Expected results:
Main page of guvnor with tab ("Name of Asset")
URL in browser should be http://server_name:port/jboss-brms/org.drools.guvnor.Guvnor/Guvnor.jsp#AssetEditorPlace:asset_uuid.

When you enter URL of asset again, it works right. 

But why should customer enter same url twice?
 


Additional info:
Comment 1 Prakash Aradhya 2012-05-09 11:59:29 EDT
i know its frustrating. We will document this in the release notes and fix it in the next release
Comment 2 lcarlon 2012-06-12 22:47:43 EDT
    Technical note added. If any revisions are required, please edit the "Technical Notes" field
    accordingly. All revisions will be proofread by the Engineering Content Services team.
    
    New Contents:
The URL to open an asset must be entered into the browser twice before it will successfully open. The first attempt to open the asset results in the main search page of the BRMS user interface being opened. The second attempt results in the asset being correctly opened.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.