Bug 807195 - Cloud Resource Cluster Search does not work
Cloud Resource Cluster Search does not work
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: CloudForms Cloud Engine
Classification: Red Hat
Component: aeolus-conductor (Show other bugs)
1.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Tomas Hrcka
wes hayutin
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-03-27 05:13 EDT by Shveta
Modified: 2012-12-13 14:49 EST (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-13 14:49:22 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
search (223.94 KB, image/png)
2012-03-27 05:13 EDT, Shveta
no flags Details
search fails (219.66 KB, image/png)
2012-06-22 02:49 EDT, Aziza Karol
no flags Details

  None (edit)
Description Shveta 2012-03-27 05:13:40 EDT
Created attachment 572996 [details]
search

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Cloud Resource Provider , ec2 account , edit account 
2. Search clusters with any existing value. 
3. Search does not return anything as in screenshot
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
 rpm -qa|grep aeolus
aeolus-conductor-0.8.3-1.el6.noarch
aeolus-conductor-daemons-0.8.3-1.el6.noarch
rubygem-aeolus-image-0.3.0-12.el6.noarch
aeolus-configure-2.5.2-1.el6.noarch
aeolus-all-0.8.3-1.el6.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.3.1-1.el6.noarch
aeolus-conductor-doc-0.8.3-1.el6.noarch
Comment 1 wes hayutin 2012-04-30 12:08:50 EDT
fix or remove any search box
Comment 2 Angus Thomas 2012-06-21 12:29:19 EDT
Please re-test against 1.0.1
Comment 3 Aziza Karol 2012-06-22 02:21:59 EDT
This issue is reproducible in 1.0.1

Cloud Resource Cluster Search and also the Role Assignments search on the same page does not work.

When i try to  search with the value "us-east-1a" the same value get displayed in Role Assignments search. see attached screenshot.

rpm  -qa | grep aeolus
aeolus-conductor-daemons-0.8.30-1.el6_2.noarch
aeolus-configure-2.5.7-2.el6_2.noarch
rubygem-aeolus-image-0.3.0-12.el6.noarch
aeolus-conductor-0.8.30-1.el6_2.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.3.3-2.el6_2.noarch
aeolus-conductor-doc-0.8.30-1.el6_2.noarch
aeolus-all-0.8.30-1.el6_2.noarch
Comment 4 Aziza Karol 2012-06-22 02:49:55 EDT
Created attachment 593655 [details]
search fails
Comment 5 Tomas Hrcka 2012-08-15 09:58:06 EDT
works on 1.1 branch
Comment 6 Aziza Karol 2012-09-18 07:35:47 EDT
Cloud Resource Cluster Search and Role Assignments search on the same page works fine.


verified:
rpm -qa | grep aeolus
aeolus-conductor-0.13.7-1.el6cf.noarch
aeolus-all-0.13.7-1.el6cf.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.7.1-1.el6cf.noarch
aeolus-conductor-doc-0.13.7-1.el6cf.noarch
aeolus-configure-2.8.6-1.el6cf.noarch
rubygem-aeolus-image-0.3.0-12.el6.noarch
aeolus-conductor-daemons-0.13.7-1.el6cf.noarch

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.