Bug 807199 - Proper message should be displayed when launching an imported image for a disabled account
Proper message should be displayed when launching an imported image for a dis...
Status: NEW
Product: CloudForms Cloud Engine
Classification: Red Hat
Component: aeolus-conductor (Show other bugs)
1.0.0
Unspecified Unspecified
low Severity low
: rc
: ---
Assigned To: Angus Thomas
Rehana
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-03-27 05:25 EDT by Shveta
Modified: 2014-01-05 13:35 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
launch_disabled (225.21 KB, image/png)
2012-03-27 05:25 EDT, Shveta
no flags Details

  None (edit)
Description Shveta 2012-03-27 05:25:59 EDT
Created attachment 573001 [details]
launch_disabled

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Add ec2_us_east account 
2. Import an image for it
3. Disable ec2_us_east account .
4. Cloud -- > component outline -- > go to that outline and create a new application blueprint .
Deployable page is launched , where launch button(screenshot) is disabled (as expected) but proper message should be displayed 

like :
"ssachdev@redhat.com_Ec2_east: provider must be enabled"
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

rpm -qa|grep aeolus
aeolus-conductor-0.8.3-1.el6.noarch
aeolus-conductor-daemons-0.8.3-1.el6.noarch
rubygem-aeolus-image-0.3.0-12.el6.noarch
aeolus-configure-2.5.2-1.el6.noarch
aeolus-all-0.8.3-1.el6.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.3.1-1.el6.noarch
aeolus-conductor-doc-0.8.3-1.el6.noarch

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.