Bug 80904 - ImageMagick (montage) can't find font files
Summary: ImageMagick (montage) can't find font files
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ImageMagick (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matthias Clasen
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-02 04:01 UTC by Peter Fales
Modified: 2007-04-18 16:49 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-25 04:47:19 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Peter Fales 2003-01-02 04:01:38 UTC
Description of problem:

The montage command can't find font files when labeling images:

Version-Release number of selected component (if applicable):

ImageMagick-5.4.3.11-1

How reproducible:
Very

Steps to Reproduce:
1.  Run this command with several image files (e.g. jpegs) in the directory

	 /usr/X11R6/bin/montage -label '%f' *.jpg jnk.miff
	
Actual results:

	montage: Unable to read font (/usr/share/ghostscript/fonts/n019003l.pfb) [No
such file or directory].


Expected results:

	miff file should be generated which has each thumbnail labelled
	with the file name

Additional info:

Comment 1 Matthias Clasen 2005-04-25 04:47:19 UTC
This works in FC3/FC4 with 6.2.0


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.