Bug 809778 - [UserPortal] -when cloning VM from a snapshot via UserPortal it will create with the wrong permission
Summary: [UserPortal] -when cloning VM from a snapshot via UserPortal it will create w...
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: oVirt
Classification: Retired
Component: ovirt-engine-core
Version: unspecified
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
high
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Tomas Jelinek
QA Contact:
URL:
Whiteboard: virt
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2012-04-04 11:17 UTC by Avihai Shoham
Modified: 2012-12-17 07:49 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-17 07:49:35 UTC
oVirt Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Avihai Shoham 2012-04-04 11:17:27 UTC
when cloning a VM from a snapshot via UserPortal it created with the wrong permissions, therefore a user who clone  a VM via UserPortal will not see it


Steps to Reproduce:
1.login to UserPortal (admin/letmein!)
2.Create a VM
3.Create a snapshot 
4.Clone  VM from snapshot

Actual results:
The cloned VM will create but only administrator can see it (in WebAdmin)


Expected results:
when a user cloning VM from snapshot via UserPortal it will create with the permission that will allow the user to observe it

Comment 1 Tomas Jelinek 2012-05-03 13:34:42 UTC
patch pushed to gerrit: http://gerrit.ovirt.org/#change,4116

Comment 2 Tomas Jelinek 2012-05-11 14:05:02 UTC
git: c472c97a044415a0e07ac54fd6c4f91650473c36

Comment 3 Avihai Shoham 2012-05-15 09:30:32 UTC
verified 
dev env last hash commit 76d778768913f15672423fccdd928a84937e565d


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.