Bug 809833 - Guvnor BPMN Designer deletes assignments on tasks
Guvnor BPMN Designer deletes assignments on tasks
Status: VERIFIED
Product: JBoss Enterprise BRMS Platform 5
Classification: JBoss
Component: BRM (Guvnor) (Show other bugs)
BRMS 5.3.0.GA
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high
: ---
: BRMS 5.3.0.GA
Assigned To: Tihomir Surdilovic
Radovan Synek
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-04 09:36 EDT by Radovan Synek
Modified: 2012-05-30 21:02 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
process definition (4.25 KB, application/octet-stream)
2012-04-04 09:36 EDT, Radovan Synek
no flags Details

  None (edit)
Description Radovan Synek 2012-04-04 09:36:20 EDT
Created attachment 575130 [details]
process definition

Description of problem:
Assignments defined on tasks are deleted after editing

Steps to Reproduce:
1. launch guvnor, create new process definition
2. insert and connect startEvent, task (service, script, ...), endEvent
3. define process variable
4. define dataInput on task
5. define assignments attribute on this task - from process variable to dataInput:
   a) From Object - fill in process variable name
   b) Assignment Type - "is mapped to"
   c) To Object - choose defined dataInput
6. finish assignment editing; close Editor for Data Assignments and open assignments again.
7. there are no assignments.

Alternatively, import attached process definition and skip steps 2. - 4.
Comment 1 Tihomir Surdilovic 2012-04-04 23:39:55 EDT
I'm unable to reproduce the issue, with a fresh process as described or with the attached process to this BZ. After defining the assignment and clicking on the Save button the assignment string get's properly written to the text input box of the Assignments attribute and launching the Editor again shows the assignment previously specified.
Comment 2 Ryan Zhang 2012-04-23 03:40:40 EDT
Update status to ON_QA. Please verify them against ER6.
Comment 3 Anne-Louise Tangring 2012-04-23 15:02:30 EDT
This issue was nacked by development. It is not approved for BRMS 5.3. Blocker
flag has been nacked. If this should be reconsidered, please set Release Flag
and Blocker flag to ?
Comment 4 Radovan Synek 2012-04-24 04:14:08 EDT
Works fine on ER6

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.