Bug 810012 - Translation memory does not show old translations when new translations have been entered
Translation memory does not show old translations when new translations have ...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Zanata
Classification: Community
Component: Usability (Show other bugs)
1.5
x86_64 Linux
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Runa Bhattacharjee
Ding-Yi Chen
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-04 17:58 EDT by Yuko Katabami
Modified: 2013-03-03 21:22 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-07-03 22:34:08 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Yuko Katabami 2012-04-04 17:58:51 EDT
Description of problem:
When I edit a string, the previous string is not shown on translation memory.
It was not like that before the update to 1.5.
This was useful when I edited once and then wanted to check how it was translated before or change it back to previous translation.

Version-Release number of selected component (if applicable): 1.5

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Edit one string
2. Check translation memory
3. Previous translation will not be shown, only the new translation is there.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Sean Flanigan 2012-07-03 02:09:46 EDT
Is this the same as https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=828605

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.