Bug 810148 - [webadmin] Login screen is shown even if session is still active
[webadmin] Login screen is shown even if session is still active
Status: CLOSED WONTFIX
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-engine-webadmin (Show other bugs)
unspecified
x86_64 Linux
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Einav Cohen
infra ux
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-05 05:35 EDT by Jakub Libosvar
Modified: 2016-01-28 16:54 EST (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-02-03 07:24:47 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jakub Libosvar 2012-04-05 05:35:12 EDT
Description of problem:
When a user logs into the oVirt and then goes to webadmin page in browser, the login screen appears for ~4 seconds, then user is logged in without any user input.

Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-engine-webadmin-portal-3.0.0_0001-3.git4364f1b.fc16.x86_64

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Login
2. Go to webadmin webpage
3. Wait 5 seconds
  
Actual results:
Login screen appears and then is logged in

Expected results:
User is logged in immediately

Additional info:
Comment 1 Itamar Heim 2013-02-03 07:24:47 EST
Closing old bugs. If this issue is still relevant/important in current version, please re-open the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.