Bug 81264 - broken link in Installation Guide
Summary: broken link in Installation Guide
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Database
Classification: Red Hat
Component: documentation (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: noarch Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Patrick Macdonald
QA Contact: Patrick Macdonald
URL: http://www.redhat.com/docs/manuals/da...
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-07 11:29 UTC by Fred New
Modified: 2005-10-31 22:00 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-08 04:13:46 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Fred New 2003-01-07 11:29:34 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20021003

Description of problem:
The first "Prev" link in
/usr/share/doc/rhdb-docs-2.1/install/html/s1-already-using.html points to a
document that doesn't exist.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.  Open /usr/share/doc/rhdb-docs-2.1/install/html/s1-already-using.html using
Mozilla and try clicking on the first "Prev" link.
   

Actual Results:  Object not found!

Expected Results:  The page for Step 4 should appear.

Additional info:

This problem appears in the rhdb-docs package and on the www.redhat.com
documentation Web pages.

Comment 1 Patrick Macdonald 2003-01-07 16:46:39 UTC
Fred,

Thanks for the information.  It seems as though someone deleted a character
on the first prev link ref.  We'll send off a note to the web guys to fix
it on www.redhat.com. We'll make the change locally in the distro html.



Comment 2 Patrick Macdonald 2003-01-08 04:13:46 UTC
Ok... the prev link on the page is now correct.  Please verify and
close this bug.

Cheers,
Patrick

Comment 3 Patrick Macdonald 2003-01-08 04:18:21 UTC
Hmm, sorry Fred.  It seems to have closed the bug when I marked it
fixed in current release.  Anyway, please verify and if you don't agree,
reopen the bug.

Cheers,
Patrick


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.