Bug 81377 - ooffice won't start in current Raw Hide
Summary: ooffice won't start in current Raw Hide
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: openoffice.org   
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jakub Jelinek
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 79578
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-08 16:50 UTC by Jonathan Kamens
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-21 00:27:22 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
strace output (42.56 KB, text/plain)
2003-01-08 16:51 UTC, Jonathan Kamens
no flags Details

Description Jonathan Kamens 2003-01-08 16:50:47 UTC
My machine is current with respect to today's Raw Hide.

ooffice (1.0.1-8) hangs when I attempt to start it.  I'll attach the output of
"strace -f -F ooffice".

Comment 1 Jonathan Kamens 2003-01-08 16:51:28 UTC
Created attachment 89215 [details]
strace output

Comment 2 Jakub Jelinek 2003-01-08 16:56:43 UTC
What kernel do you use?

Comment 3 Jonathan Kamens 2003-01-08 18:06:00 UTC
Like I said, current with Raw Hide:

jik:~!12> rpm -q kernel glibc
kernel-2.4.20-2.2
glibc-2.3.1-32


Comment 4 Tim Waugh 2003-01-17 12:42:10 UTC
This seems to be fixed now.  kernel-2.4.20-2.21, glibc-2.3.1-36.

Comment 5 Jay Turner 2003-01-21 00:27:22 UTC
Fix confirmed with:
kernel-2.4.20-2.23
glibc-2.3.1-36



Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.