Bug 814105 - Buttons in "Guide Me" window do not function
Buttons in "Guide Me" window do not function
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-engine-webadmin (Show other bugs)
unspecified
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Daniel Erez
: Regression
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-19 05:18 EDT by Avihai Shoham
Modified: 2012-12-17 02:49 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-17 02:49:41 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Avihai Shoham 2012-04-19 05:18:25 EDT
when you creates a new VM you can add NIC/Disk from  "Guide Me" win.
both actions
-Configure Network Interface"
-Configure Virtual Disk

do not executed



How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.Create new VM
Comment 1 Avihai Shoham 2012-04-19 05:49:06 EDT
This bug refer to all buttons that can be found in Guide Me win
e.g.
Configure Host 
Configure Cluster
......

please fix all Guide Me infrastructure
Comment 2 Daniel Erez 2012-04-19 10:53:47 EDT
git commit bb4503e867f2442b9dd026120684b7357ee680c1
Comment 3 Avihai Shoham 2012-04-23 10:10:05 EDT
verified 
devel env .last commit 44d9e6aa26c8eea104536e1861f5ec0f9ad3c421

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.