Bug 814621 - The openshift logo is no motion effect when move the mouse point over the logo in IE.
The openshift logo is no motion effect when move the mouse point over the log...
Status: CLOSED CANTFIX
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Windows
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-20 05:44 EDT by yquan
Modified: 2015-05-14 21:08 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-04-20 11:22:17 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description yquan 2012-04-20 05:44:36 EDT
Description of problem:
There is no motion effect of Openshift logo when move the mouse point on the logo in IE.

Version-Release number of selected component (if applicable):
devenv_1732

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.Open the openshift website via IE.
2.Move the mouse point over the openshift logo.
  
Actual results:
 There is no motion effect for the openshift logo  

Expected results:
The openshift logo should have motion effect(rotate).
Please refer the attachment.
Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2012-04-20 11:22:17 EDT
IE doesn't support rotation of elements in CSS yet.  It won't be until IE10 that it is available.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.