Bug 816064 - Wrong error message when changing namespace using "openshift" as domain name.
Wrong error message when changing namespace using "openshift" as domain name.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-25 03:39 EDT by Yujie Zhang
Modified: 2015-05-14 21:08 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-04-27 16:46:57 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Yujie Zhang 2012-04-25 03:39:09 EDT
Description of problem:

When I create domain using "openshift", error message will say it is not allowed, but when I change namespace using "openshift" ,it will say it is already in use. The second error message is not appropriate.

Version-Release number of selected component (if applicable):

devenv_1741

How reproducible:

always

Steps to Reproduce:
1.Go to openshift website
2.Go to My Account page, create a namespace
3.Change the namespace using "openshift" as domain name.
  
Actual results:

Wrong error message when changing namespace using "openshift" as domain name.

Expected results:

The error message should be "it is not allowed".

Additional info:
Comment 1 Yujie Zhang 2012-04-27 01:58:21 EDT
Verify this bug on stage, it has been fixed now.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.