Bug 818499 - The "Get the bits" navigation link in community page has redirected loop when click it after login.
The "Get the bits" navigation link in community page has redirected loop when...
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 817627
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
: Security
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2012-05-03 04:44 EDT by yquan
Modified: 2015-05-14 21:09 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2012-05-07 00:35:29 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description yquan 2012-05-03 04:44:42 EDT
Description of problem:
The get the bits page in community has redirect loop when click it after login.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Login to the openshift website.
2.Go to the community page.
3.Click the GET THE BITS.
Actual results:
The page will go wrong with such message as below:

This web page has a redirect loop
The web page at https://openshift.redhat.com/app/logout has resulted in too many redirects. Clearing your cookies for this site or allowing third-party cookies may fix the problem. If not, it is possibly a server configuration issue and not a problem with your computer.

Expected results:
It can access to the GET THE BITS page correctly.

Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2012-05-03 17:41:14 EDT
Did you clear your browser cookies?  If that fixes this, this is a duplicate of 817627
Comment 2 yquan 2012-05-03 22:17:25 EDT
When after click the "Get the bits",the whole openshift pages are can't access. And I cleared the cookies, the openshift website can access again, but click the button "Get the bits", the problem still occurring.
Comment 3 Clayton Coleman 2012-05-07 00:35:29 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 817627 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.