Bug 819343 - Booting with external monitor fails with *ERROR* Couldn't find PLL settings for mode!
Booting with external monitor fails with *ERROR* Couldn't find PLL settings f...
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-intel (Show other bugs)
17
x86_64 Linux
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-06 15:00 EDT by Fredrik Rambris
Modified: 2012-05-23 15:43 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-05-23 15:43:32 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
FreeDesktop.org 44875 None None None Never
Launchpad 814895 None None None Never

  None (edit)
Description Fredrik Rambris 2012-05-06 15:00:03 EDT
Exactly the same problem as
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xserver-xorg-video-intel/+bug/814895
and
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=44875

is present in Fedora 17 (and 16 the last time I checked)

When booting X fails to start when I have an external monitor attached via HDMI on my ASUS N53SV. Apparently a common error on Sandybridge machines. Anyways, instead of republishing all the information already there this is just a bump to let you know the problem exists.
Comment 1 Adam Jackson 2012-05-23 15:43:32 EDT
Patch added to F17 and rawhide, thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.