Bug 819778 - Cluster with special chars in name can be created [NEEDINFO]
Cluster with special chars in name can be created
Status: NEW
Product: CloudForms Cloud Engine
Classification: Red Hat
Component: aeolus-conductor (Show other bugs)
1.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low
: rc
: ---
Assigned To: Angus Thomas
Giulio Fidente
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-08 04:18 EDT by Shveta
Modified: 2012-11-15 09:02 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
gfidente: needinfo?


Attachments (Terms of Use)
special_chars (219.30 KB, image/png)
2012-05-08 04:18 EDT, Shveta
no flags Details

  None (edit)
Description Shveta 2012-05-08 04:18:18 EDT
Created attachment 582914 [details]
special_chars

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. As shown in screenshot , cluster is created with specials chars in name
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

rpm -qa|grep aeolus
aeolus-conductor-0.8.13-1.el6_2.noarch
aeolus-configure-2.5.3-1.el6.noarch
rubygem-aeolus-image-0.3.0-12.el6.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.3.1-1.el6.noarch
aeolus-all-0.8.13-1.el6_2.noarch
aeolus-conductor-doc-0.8.13-1.el6_2.noarch
aeolus-conductor-daemons-0.8.13-1.el6_2.noarch
Comment 3 Giulio Fidente 2012-11-15 09:02:38 EST
I don't see this as a bug, any reason why one would prevent users from using special characters?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.