Bug 819822 - The badge image below account head portrait the is gone in community page.
The badge image below account head portrait the is gone in community page.
Status: CLOSED CANTFIX
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Steve Goodwin
libra bugs
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-08 06:02 EDT by yquan
Modified: 2015-05-14 21:09 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-18 15:39:34 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
The shot of badge. (25.28 KB, image/png)
2012-05-08 06:02 EDT, yquan
no flags Details

  None (edit)
Description yquan 2012-05-08 06:02:35 EDT
Created attachment 582944 [details]
The shot of badge.

Description of problem:
The badge image below account head portrait is gone in community page.

Version-Release number of selected component (if applicable):
devenv_1761

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.Go to the openshift website.
2.Login the openshift site.
3.Go to the community page.
  
Actual results:
The badge image below account head portrait is gone.
Please refer to the attachment.
Expected results:
The badge image should present correctly.

Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2012-05-09 17:04:17 EDT
Is this in the devenv or on staging/production?
Comment 2 Xiaoli Tian 2012-05-09 21:11:35 EDT
Hi, Clayton

I think this is reported on the devenv according to the version-release number above, not sure if this will impact stage or production.

Thanks
Comment 3 Clayton Coleman 2012-06-18 15:39:34 EDT
Not all badge images are shown on the devenv.  Only stage and production have them (the content is kept on the filesystem and is difficult to keep in sync).

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.