Bug 820798 - RFE: enhanced error message when no server in csprocessor.ini
RFE: enhanced error message when no server in csprocessor.ini
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: PressGang CCMS
Classification: Community
Component: CSProcessor (Show other bugs)
1.x
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Lee Newson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-10 21:54 EDT by Joshua Wulf
Modified: 2014-10-19 19:00 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 0.24.0
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-06-06 21:30:02 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joshua Wulf 2012-05-10 21:54:52 EDT
Currently:

[jwulf@dhcp-1-77 FUDCon_Docs_Hack_Instruction_Manual]$ csprocessor push
CSProcessor client version: 0.23.2
Loading configuration from /home/jwulf/.config/csprocessor.ini
ERROR: No server is setup for the specified csprocessor.cfg server url.


Suggestion:

Perhaps include a little more guidance, and the server URL in the error message

ERROR: No credentials are configured for the specified csprocessor.cfg server url: http://docs.fedorareloaded.com:8080/TopicIndex/

Use the -u switch to provide a username for this server, or configure a server entry in ~/.config/csprocessor.ini





cspclient-0.23.2-1.noarch
OS: Fedora release 15 (Lovelock)
Comment 1 Lee Newson 2012-05-19 20:43:55 EDT
Added in 0.24.0.

However they shouldn't be using the -u option as a bypass for this. They should either specify the URL fully or make sure its setup in the csprocessor.ini. This provides a bit of a sanity check to make sure they are connecting to the server they want by manually entering the URL. It also maintains the current workflow which is: connecting one or twice use the full URL with the -H option otherwise set up the server in the csprocessor.ini.

The output now is:

CSProcessor client version: 0.24.0
Loading configuration from /home/lnewson/.config/csprocessor.ini

ERROR: No credentials are setup for the "http://localhost:8080/TopicIndex/" server specified in the csprocessor.cfg file. Please setup the server in your csprocessor.ini configuration file.
Comment 2 Lee Newson 2013-06-06 21:30:02 EDT
Closing and setting as current release as no QA was performed by the original reporter. If there is still an issue with this bug still than please re-open it.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.