Bug 820877 - [RHEVM] [GUI] [webadmin] [Setup Host Networks] two colons after Default Gateway
[RHEVM] [GUI] [webadmin] [Setup Host Networks] two colons after Default Gateway
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
x86_64 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Alona Kaplan
Martin Pavlik
Depends On:
Blocks: 709060 830832
  Show dependency treegraph
Reported: 2012-05-11 05:32 EDT by Martin Pavlik
Modified: 2016-02-10 14:50 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version: si9
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2012-12-04 15:07:38 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Network
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
screenshot (135.41 KB, image/png)
2012-05-11 05:33 EDT, Martin Pavlik
no flags Details

  None (edit)
Description Martin Pavlik 2012-05-11 05:32:01 EDT
Description of problem:
there is two colons after Default Gateway in Setup Networks dialog

Version-Release number of selected component (if applicable):
oVirt Enterprise Virtualization Engine Manager Version: 3.1.0_0001-9.el6ev 

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. host -> your host -> setup host networks -> click pencil icon on rhevm NIC
Actual results:
Default Gateway::

Expected results:
Default Gateway:

Additional info:
screenshot attached
Comment 1 Martin Pavlik 2012-05-11 05:33:42 EDT
Created attachment 583780 [details]
Comment 2 Alona Kaplan 2012-06-20 09:12:25 EDT
fix in commit f2105828ec5a540d1006589232a44ed4c23cbbfc

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.