Bug 82168 - Texts in gdm login screen is broken in some cases
Texts in gdm login screen is broken in some cases
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: redhat-artwork (Show other bugs)
phoebe
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
Mike McLean
qa-i18n
: Triaged
: 82288 82456 82650 82760 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: 79578
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-01-18 12:46 EST by Milan Kerslager
Modified: 2007-04-18 12:50 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-21 16:50:22 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Milan Kerslager 2003-01-18 12:46:14 EST
My locale is cs_CZ.UTF-8. In the login screen some of the translated string are
in bad encoding. All of them are in blue background.
Comment 1 Havoc Pennington 2003-01-18 12:56:11 EST
Try redhat-artwork 0.60 and see if it helps.
Comment 2 Havoc Pennington 2003-01-20 18:10:24 EST
*** Bug 82288 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Havoc Pennington 2003-01-20 19:23:56 EST
Problem is that intltool is broken in UTF-8, I guess we hadn't fixed 
that yet in 0.60, sorry. Not sure what I was thinking.
Comment 4 Havoc Pennington 2003-01-21 16:50:22 EST
OK, redhat-artwork 0.61 should really fix it.
Comment 5 Havoc Pennington 2003-01-22 09:25:24 EST
*** Bug 82456 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 6 Daniel Resare 2003-01-23 08:33:59 EST
I can confirm that redhat-artwork-0.61 fixes this
Comment 7 Havoc Pennington 2003-01-24 22:57:20 EST
*** Bug 82650 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 8 Havoc Pennington 2003-01-25 21:39:10 EST
*** Bug 82760 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 9 Marius Andreiana 2003-02-09 07:00:20 EST
How was this fixed? Intltool is still broken with UTF-8, see
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=98988

If intltool was fixed, could that be commited to gnome cvs too?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.