Bug 823 - Is elm missing MIME support?
Summary: Is elm missing MIME support?
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: elm   
(Show other bugs)
Version: 5.2
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: David Lawrence
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-01-13 19:42 UTC by mcintosh
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-14 19:46:43 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description mcintosh 1999-01-13 19:42:03 UTC
The elm mailer as distributed with 5.2 appears to be missing
MIME support.  To check:
(the hard way) try reading a mime-encoded mail message.  The
	MIME information is printed as part of the message,
	as are any attachments

(the easy way) strings /usr/bin/elm | grep metamail
	The correct result is
		metamail -p -z -m Elm %s
	but on RedHat 5.2/i386 the string is not found.

(In an environment where people routinely send lunch
announcements as MS Word attachments, this is a nuisance!)

Comment 1 Jeff Johnson 1999-03-14 19:46:59 UTC
Fixed in elm-2.5.0-0.2pre8 (should be in Red Hat 6.0).

Comment 2 mas22 1999-07-28 20:13:59 UTC
I don't understand why this bug is listed as
resolved.  I have elm-2.5.0-0.2pre8, and
metamail-2.7-20 under RH 6.0, and the behavior
is the same as described in this report.

The configure option MIME_RECV does not appear
to have been set during compilation.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.