Bug 823407 - Spell checking doesn't work for some reason
Spell checking doesn't work for some reason
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Creating/Changing Bugs (Show other bugs)
4.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified (vote)
: ---
: ---
Assigned To: Simon Green
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-21 03:51 EDT by Milan Crha
Modified: 2014-10-12 18:48 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-05-21 08:43:12 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Milan Crha 2012-05-21 03:51:35 EDT
This is FireFox 10.0.1 in Fedora 16 and after update to Bugzilla 4.2 spellchecking stopped working here. If I open Gnome's bugzilla, then there I see spellchecking working.
Comment 1 Simon Green 2012-05-21 08:43:12 EDT
(In reply to comment #0)
> This is FireFox 10.0.1 in Fedora 16 and after update to Bugzilla 4.2
> spellchecking stopped working here. If I open Gnome's bugzilla, then there I
> see spellchecking working.

I assume you are talking about how firefox automatically underlines misspelt words. It's working for me (Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:12.0) Gecko/20100101 Firefox/12.0) including in this reply.

The fields are standard <textarea> boxes, so I cannot think of any reason why it wouldn't work.

Marking as WORKSFORME pending other reports of this not working, or suggestions on why it would not work.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.