Bug 823945 - Product RHEL6 is missing component initscripts
Product RHEL6 is missing component initscripts
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Query/Bug List (Show other bugs)
4.2
Unspecified Unspecified
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: Simon Green
:
Depends On:
Blocks: 694147
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-22 09:51 EDT by Robert N. Evans
Modified: 2014-10-12 18:48 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-09-11 02:40:37 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Robert N. Evans 2012-05-22 09:51:23 EDT
Description of problem:
The initscripts component is missing from Product RHEL6 in bz.

Version-Release number of selected component (if applicable):
4.2

How reproducible:
every time

Steps to Reproduce:
1. go to advanced search page
2. select Red Hat
3. select product RHEL6
  
Actual results:
There is no initscripts component

Expected results:
There should be an initscripts component

Additional info:
Comment 1 Simon Green 2012-09-11 02:40:37 EDT
I suspect that this would be fixed with the changes to Bugzilla 4.2.3-4.1, as it seems to work for me when I impersonate you on our staging serving.

If it is not working, can you please let me know the exact URL you are seeing, and if possible, a screen shot.

  -- simon
Comment 2 Robert N. Evans 2012-09-11 08:25:11 EDT
(In reply to comment #1)
> I suspect that this would be fixed with the changes to Bugzilla 4.2.3-4.1,
> as it seems to work for me when I impersonate you on our staging serving.

I confirm that this problem is no longer occurring.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.