Bug 827328 - Registration with Google Chrome didn't send back the confirmation mail.
Registration with Google Chrome didn't send back the confirmation mail.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Windows
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-01 02:43 EDT by Rami
Modified: 2015-05-14 21:11 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-01 10:47:37 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rami 2012-06-01 02:43:02 EDT
Description of problem:
Registration with Google Chrome didn't send back the confirmation mail.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Google Chrome 

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:
no results

Expected results:


Additional info:
Comment 1 Xiaoli Tian 2012-06-01 08:16:36 EDT
Can not reproduce it
Comment 2 Fotios Lindiakos 2012-06-01 10:47:37 EDT
I tried on Chrome and got the emails right away.

Tested on Chrome version 15
Comment 3 Rami 2012-06-01 10:50:41 EDT
I have the latest version
(In reply to comment #2)
> I tried on Chrome and got the emails right away.
> 
> Tested on Chrome version 15

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.