This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 828116 - We should show the default user name and password for the template apps.
We should show the default user name and password for the template apps.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Fotios Lindiakos
libra bugs
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-04 05:42 EDT by Yujie Zhang
Modified: 2015-05-14 21:11 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version: rhc-site-0.94.15
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-25 14:27:02 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Yujie Zhang 2012-06-04 05:42:57 EDT
Description of problem:

After creating a template app, the default user name and password should be displayed for the user to login to the template app.Just like we did when creating cartridge.

Version-Release number of selected component (if applicable):

stg.openshift.redhat.com

How reproducible:always


Steps to Reproduce:
1.Go to openshift and login
2.Create an template app
3.
  
Actual results:

The user name and password for the template apps were not displayed for user.

Expected results:

We should show the default user name and password for the template apps.

Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2012-06-04 16:33:25 EDT
This is actually fairly important, and needs some investigation to determine the right solution.  For instance the drupal admin password info is something that should be visible (possibly as the return value of a pre-deploy hook?).  We may also need to generate values in the future and then return them (passwords)
Comment 2 Clayton Coleman 2012-06-05 19:56:37 EDT
This is for sprint 13, not 12.
Comment 3 Fotios Lindiakos 2012-06-14 19:23:15 EDT
Submitted as pull-request for os-client-tools (https://github.com/openshift/os-client-tools/pull/63)

Waiting to test it out a bit more.
Comment 4 Fotios Lindiakos 2012-06-18 11:27:58 EDT
(In reply to comment #3)
> Submitted as pull-request for os-client-tools
> (https://github.com/openshift/os-client-tools/pull/63)
> 
> Waiting to test it out a bit more.

Whoops, wrong bug to post this to.
Comment 5 Fotios Lindiakos 2012-06-19 16:04:44 EDT
Fixed in commit b3e450670c1955b5097cc30f30c321e2956a5cc4
Comment 6 Yujie Zhang 2012-06-20 02:03:04 EDT
(In reply to comment #5)
Tested this issue on devenv_1859, we can see default username and password for template application.
Comment 7 Xiaoli Tian 2012-06-21 01:16:00 EDT
Hi, Clayton
This bug is fixed on devenv_1859 and devenv-stage_200, but not fixed in INT, not sure the flow to upgrade stage or prod, please help to check in case we miss it while upgrading STAGE or PROD as well

Thanks
Comment 8 Clayton Coleman 2012-06-21 08:20:21 EDT
I've asked ops to provide the build # when they send an INT deployment email.
Comment 9 Fotios Lindiakos 2012-06-21 09:46:55 EDT
The only reason I can think of for this not working is if the template deploy scripts we not run (this fix required a change to the templates). I will verify with ops.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.