Bug 829620 - Account type spontaneously switches between Red Hat and Openshift
Account type spontaneously switches between Red Hat and Openshift
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
1.x
Unspecified Unspecified
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
: Security, Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-07 02:17 EDT by Xiaoli Tian
Modified: 2012-08-07 16:42 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-08-07 16:42:47 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Red Hat account type (120.51 KB, image/png)
2012-06-07 02:18 EDT, Xiaoli Tian
no flags Details
OpenShiftAccountType (127.15 KB, image/png)
2012-06-07 02:19 EDT, Xiaoli Tian
no flags Details

  None (edit)
Description Xiaoli Tian 2012-06-07 02:17:33 EDT
Description of problem:
I log in stage with an simple openshift acount, it will say my account type is Red Hat in my account page sometimes.(see the attachment)

If I tried to log out and log in again, it will say my account type is openshift again.(see the attachment)

Not sure which make this happen.

Version-Release number of selected component (if applicable):
stage

How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1.Login with an openshift account
2.Check my account page

  
Actual results:
It says my openshift account is RedHat Account.

Expected results:
Should not

Additional info:
Comment 1 Xiaoli Tian 2012-06-07 02:18:57 EDT
Created attachment 590089 [details]
Red Hat account type

In this screenshot, it says xtian+test3@redhat.com is RedHat account.
Comment 2 Xiaoli Tian 2012-06-07 02:19:49 EDT
Created attachment 590090 [details]
OpenShiftAccountType

In this screenshot, it says xtian+test3@redhat.com is OpenShift Account
Comment 3 Matthias Dieter Wallnöfer 2012-06-07 06:59:07 EDT
I faced this problem too. But I think that it has disappeared when the auth provider problems had been fixed: https://openshift.redhat.com/app/status
Comment 4 Clayton Coleman 2012-06-07 17:06:02 EDT
We'll need to look at the stage logs probably.  Matthias, it's interesting you hit this as well.  Do you have only a single openshift account, or do you also have a redhat account using that same e-mail as well?  Depending on which password you use you can get logged in to one or the other (often unexpectedly).
Comment 5 Matthias Dieter Wallnöfer 2012-06-08 02:52:06 EDT
I have only a openshift account.
Comment 6 John Poelstra 2012-06-19 13:09:51 EDT
discussed on 2012-06-19... still investigating
Comment 7 Clayton Coleman 2012-06-19 18:25:01 EDT
Hard to imagine how this could happen unless the login service is returning invalid info (being in an incorrect role).  Marking this low severity because I cannot reproduce it, will continue to investigate.
Comment 8 Clayton Coleman 2012-06-22 14:50:38 EDT
I just reprod this, investigating
Comment 9 Clayton Coleman 2012-06-22 14:51:53 EDT
Happened after I reset the password for a user.   I also got a session overwrite after that in Chrome.
Comment 10 Clayton Coleman 2012-07-09 23:10:04 EDT
We found the problem - bug 838428 contains the fix.  We should have no more incidents of this after that change.
Comment 11 Yujie Zhang 2012-07-16 01:55:47 EDT
(In reply to comment #10)
Tested this issue on stage, have not met this problem up to now, so verify this bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.