Bug 830199 - FV_Network test failed with prebuild VM in new v7-1.5-32 test kit.
FV_Network test failed with prebuild VM in new v7-1.5-32 test kit.
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Hardware Certification Program
Classification: Red Hat
Component: Test Suite (tests) (Show other bugs)
6.1
x86_64 Unspecified
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Greg Nichols
Red Hat Kernel QE team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-08 10:11 EDT by chau nguyen
Modified: 2012-06-25 09:21 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-25 09:21:26 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
virsh console v7x86_64 output (28.74 KB, text/plain)
2012-06-08 10:11 EDT, chau nguyen
no flags Details
Log (6.51 MB, application/octet-stream)
2012-06-08 10:11 EDT, chau nguyen
no flags Details

  None (edit)
Description chau nguyen 2012-06-08 10:11:21 EDT
Created attachment 590450 [details]
virsh console v7x86_64 output

Description of problem:
FV_Network test failed with prebuild VM in new v7-1.5-32 test kit.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
After installed RH6.1x64 and created the test plan and ran FV_Network test 


Steps to Reproduce:
1. Install RH6.1x64
2. Install V7-1.5-32
3. Copy all prebuild VM files to /var/www/v7/fv-images on
 Network client 
  -  v7data-20120601.img.tar.bz2
  - v7i386.tar.bz2
  - v7i386-20120425.img.tar.bz2
  - v7x86_64.tar.bz2
  - v7x86_64-20120424.img.tar.bz2

4.Run FV_Network test

Actual results:
Failed

Expected results:
Pass

Additional info:

The test passed with manual build VM.

Here is error message in virsh console v7x86_64 output

mount: mount to NFS server '100.100.10.36' failed: timed out (retrying).
mount.nfs: mount point /tmp/tmprDYBEVnfsdir is not a directory
Copying 10 x 100 mbit files to/from 100.100.10.36
mount -o rw,intr,rsize=12288,wsize=12288,udp 100.100.10.36:/var/v7/export /tmp/tmprDYBEVnfsdir
Error: Mount command FAILED
"mount -o rw,intr,rsize=12288,wsize=12288,udp 100.100.10.36:/var/v7/export /tmp/tmprDYBEVnfsdir" has output on stderr
<summary>FAIL</summary>
Comment 1 chau nguyen 2012-06-08 10:11:56 EDT
Created attachment 590451 [details]
Log
Comment 2 chau nguyen 2012-06-18 15:26:13 EDT
Please close this issue.  I was able to get this test passed after reinstall test kit on network client.  Thank

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.