Bug 83132 - rpm config-printer upgrade produces segmentation fault
Summary: rpm config-printer upgrade produces segmentation fault
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: rpm   
(Show other bugs)
Version: phoebe
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeff Johnson
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 79578
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-30 16:13 UTC by Bill Glover
Modified: 2007-04-18 16:50 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-05 15:14:57 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Bill Glover 2003-01-30 16:13:47 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030120

Description of problem:
want to upgrade ... redhat-config-printer-0.6.37-1
to ... redhat-config-printer-0.6.42-1.i386.rpm

ran commands as root

rm -f /var/lib/rpm/__db*
rpm -Uvh redhat-config-printer-0.6.42-1.i386.rpm

Segementation fault.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. rm -f /var/lib/rpm/__db*
2. rpm -Uvh redhat-config-printer-0.6.42-1.i386.rpm
3. Segementation fault.

just running 
    

Actual Results:  Segmentation fault

Expected Results:  upgrade of package

Additional info:
First attempt was ...
up2date -p
rpm -Uvh redhat-config-printer-0.6.42-1.i386.rpm
segmentation fault

Comment 1 Jeff Johnson 2003-01-31 16:28:31 UTC
redhat-config-printer*-0.6.43* upgrades for me, so something
else is going on.

Try doing rpm --rebuilddb -vv, and then repeat the
command with -Uvv not -Uvh, please. Attach output
here if problem persists.

Comment 2 Bill Glover 2003-02-02 23:50:34 UTC
rechecked with new install and still segmentation faults for me.

I will recheck when beta 3 comes out and see if it is still a problem. Probably
something unique to my install and system.

I have no easy way of getting any more info right now.

bill

Comment 3 Jeff Johnson 2003-02-05 15:14:57 UTC
Please reopen if problem persists.

Comment 4 Bill Glover 2003-02-05 18:07:47 UTC
I can't determine why it still segment faults. So I put the relevant files in
manually and am now using them with no apparent problem.

I will test/try again with the next beta.

bill


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.