Bug 832 - Not loading code pages.
Not loading code pages.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
5.2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-01-14 12:49 EST by downtown
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-23 17:40:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description downtown 1999-01-14 12:49:34 EST
I made the boot/supp diskettes, and attempted to do a "hard
drive" install.

It got to the point where it would ask for the device and
directory containing the redhat packages, at which time it
brought up the message "Scanning Packages" then "Error:
Error opening directory".

I switched over to the 3rd console, where the following
error messages were listed:

<4> Unable to load NLS charset cp437(nls_cp437)
<4> Unable to load NLS charset iso8859-1(nls_8859_1)

The partition containing the RPMS is VFAT

Ironically, I am fully capable of mounting that partition
and accessing the RedHat directory manually during the
install process.
Comment 1 David Lawrence 1999-03-23 17:40:59 EST
Please try the boot and supp images in our errata section. They
alleviated some problems when doing an hard drive install. You should
be able to find them at http://www.redhat.com/support

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.