Bug 83431 - openoffice clipboard failure in 1.0.2-1
openoffice clipboard failure in 1.0.2-1
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: openoffice.org (Show other bugs)
phoebe
All Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jakub Jelinek
:
Depends On:
Blocks: 79579
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-03 23:42 EST by Warren Togami
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-06 19:07:18 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Warren Togami 2003-02-03 23:42:36 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030131

Description of problem:
openoffice-1.0.2-1 from Rawhide completely lost its ability to copy/paste text
with any other application.  Previous version 1.0.1 worked.  Even select +
middle-click wont work.  Copy & paste within OpenOffice itself works.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice-1.0.2-1
Comment 1 Elton Woo 2003-02-04 12:29:46 EST
I can confirm that this also happens on my system, too.
Comment 2 Jakub Jelinek 2003-02-06 19:07:18 EST
Should be fixed in openoffice-1.0.2-2.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.