Bug 836459 - [RHEVM] [UI] [Setup Host Networks] assigning static IP to one VLAN assigns same static IP to the rest of VLANs on NIC
[RHEVM] [UI] [Setup Host Networks] assigning static IP to one VLAN assigns sa...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.1.0
x86_64 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Alona Kaplan
Martin Pavlik
network
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-29 03:14 EDT by Martin Pavlik
Modified: 2016-02-10 14:57 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version: si12
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-04 15:07:47 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Network
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot 1 (213.18 KB, image/png)
2012-06-29 03:14 EDT, Martin Pavlik
no flags Details
screenshot 2 (200.02 KB, image/png)
2012-06-29 03:14 EDT, Martin Pavlik
no flags Details
screenshot 3 (212.76 KB, image/png)
2012-06-29 03:15 EDT, Martin Pavlik
no flags Details

  None (edit)
Description Martin Pavlik 2012-06-29 03:14:25 EDT
Created attachment 595215 [details]
screenshot 1

Description of problem:
If there is a NIC with more VLANs assigned and one of the VLANs is assigned with static IP, same static IP (screenshott 1) is displayed for the rest of the VLANs. (screenshot 2, screenshot 3)

Version-Release number of selected component (if applicable):
cannot fill in default gateway when rhevm interface VLANed

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Create 3 VLANs, attach them to cluster
2. Assign the VLANs to host interface via setup host networks dialog
3. Edit first VLAN -> change Boot Protocol to static -> fill in IP subnet mask (screenshot 1) -> click ok
4. Edit second interface (screenshot 2 and screenshot 3)
  
Actual results:
same IP displayed for all VLANs

Expected results:
each VLAN should be displayed with correct settings

Additional info:
no logs produced for this event
Comment 1 Martin Pavlik 2012-06-29 03:14:47 EDT
Created attachment 595216 [details]
screenshot 2
Comment 2 Martin Pavlik 2012-06-29 03:15:10 EDT
Created attachment 595217 [details]
screenshot 3
Comment 3 Martin Pavlik 2012-06-29 03:16:28 EDT
Version-Release number of selected component (if applicable):
oVirt Engine Version: 3.1.0-3.el6ev
Comment 4 Alona Kaplan 2012-07-17 08:20:36 EDT
fixed in commit 74b13500e45b1a1766b1a4e88d33da950acd35b4

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.