Bug 83821 - boot floppy creation fails
boot floppy creation fails
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
phoebe
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-09 09:22 EST by Tom Vergote
Modified: 2007-04-18 12:50 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-11 19:46:29 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tom Vergote 2003-02-09 09:22:44 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030115

Description of problem:
After installation of redhat 8.0.93 the installation prompts to create a boot
floppy, wich i chose to do.

The tool tries to create a boot floppy but afterwards it gives the message:
"Your boot floppy appears to be invalid. This is likely due to a bad floppy.
Please make sure you have inserted a good floppy in the first floppy drive."

I tried different floppies and it always gave me the same error. I know at least
some of them are perfect, but still the installer produces the error.

I also did 2 installs (same machine), both had the same problem.

When i try to boot from the floppy, it seems to load correctly at first, but
then stops loading.



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. install or upgrade to phoebe on my box
2. answer yes to create a boot floppy
3. wait for the error messages
    

Actual Results:  Your boot floppy appears to be invalid. This is likely due to a
bad floppy. Please make sure you have inserted a good floppy in the first floppy
drive.

And obviously i can't boot from the floppy

Expected Results:  I expected to have a good boot floppy

Additional info:

I posted it in this category because i could'nt find the installation category
for beta's

please move my post to the right category if there is one, otherwise creating an
installation category would be nice
Comment 1 Jeremy Katz 2003-02-10 01:32:38 EST
This is fixed in CVS
Comment 2 Mike McLean 2003-02-11 19:46:29 EST
closing

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.