Bug 838968 - faq anchor links are broken
faq anchor links are broken
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Hardware Certification Program
Classification: Red Hat
Component: Hardware Catalog (Show other bugs)
3.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Wei Shen
https://hardware.redhat.com/page.cgi?...
:
Depends On:
Blocks: 837717
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-10 10:14 EDT by Rob Landry
Modified: 2014-06-22 21:33 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-11-15 22:10:05 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rob Landry 2012-07-10 10:14:43 EDT
Description of problem:

The hyperlinked questions all redirect you to the main hwcert page, rather than links on this page that correspond to the answers. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

Every time

Steps to Reproduce:
1. Visit the FAQ link on the hardware catalog
2. Click any question
  
Actual results:

Goes to catalog home page.

Expected results:

Goes to correct question/answer pair.
Comment 1 Wei Shen 2012-07-18 01:57:30 EDT
Created attachment 598789 [details]
patch
Comment 4 Wei Shen 2012-11-01 04:37:48 EDT
verified on web2
Comment 5 Tony Fu 2012-11-15 22:10:05 EST
verified on live system.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.