Bug 83903 - anaconda loads fonts into current tty not tty1
Summary: anaconda loads fonts into current tty not tty1
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 9
Hardware: All
OS: Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-09 20:36 UTC by Alan Cox
Modified: 2008-01-17 17:49 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-22 16:30:18 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Alan Cox 2003-02-09 20:36:35 UTC
Start the install. flip to another console to see why its going wrong, flip back
to the first console after its done at lot of the start up and you get mangled
dialog boxes with the wrong font stuff. I think anaconda is loading the font
into tty0 (current) not tty1 ?

Comment 1 Matt Wilson 2003-02-12 03:25:57 UTC
you switched really early, right?  Probably the font got loaded on VT1 while you
were on VT3.  We're loading to the right fd (stdout)


Comment 2 Michael Fulbright 2003-04-22 16:30:18 UTC
Closing due to inactivity. If you have new information to add please reopen the
issue report.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.