Bug 84074 - font's in message don't anti-alias
font's in message don't anti-alias
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: evolution (Show other bugs)
phoebe
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-11 16:51 EST by Tom Vergote
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-11 16:54:22 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tom Vergote 2003-02-11 16:51:33 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030120

Description of problem:
when you go to font settings in evolution, you get different fonts than the ones
you get through hat > preferences > fonts

the ones in evolution look ugly compared to the ones in preferences

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. go to evolution settings > font preferences
2. look at the fonts
3. click on hat > preferences > fonts
4. compare the fonts
    

Actual Results:  they are different and the ones in evolution don't look as good

Expected Results:  evolution should have the antialiased fonts

Additional info:
Comment 1 Jeremy Katz 2003-02-11 16:54:22 EST
This will be fixed once the GNOME2 port of evolution is completed.  Until then,
nothing can be done.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.