Bug 844447 - Can't edit logical network properties on the data center subtab
Can't edit logical network properties on the data center subtab
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
urgent Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Einav Cohen
yeylon@redhat.com
network
: Regression
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-30 12:52 EDT by Simon Grinberg
Modified: 2016-04-18 02:52 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-07-31 05:08:06 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Network
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Screenshot (19.04 KB, image/png)
2012-07-30 12:57 EDT, Simon Grinberg
no flags Details

  None (edit)
Description Simon Grinberg 2012-07-30 12:52:44 EDT
Description of problem:
When selecting a logical network and trying to edit, all the properties fields are gone, and only the 'add to cluster' check boxes exist. 

This happens even if the network may be edited like for example where there are no hosts or clusters in the DC.

Currently this prevents me from creating a rhevm network on a VLAN, which in turn prevents me from having multiple networks on the single I have in my setup 
 

Version-Release number of selected component (if applicable):
SI12
FireFox version 3.6.22 (RHEL 6.2)



How reproducible:
Always 

Steps to Reproduce:
1. Create new DC (or even in the default DC)
2. In the networks subtab select the rhevm network and click edit 

Or 
1. Create a network 
2. Click edit right after 

  
Actual results:
All the properties fields are gone

Expected results:
Properties fields to exists so the network can be edited 

Additional info:
See screenshot
Comment 1 Simon Grinberg 2012-07-30 12:57:02 EDT
Created attachment 601315 [details]
Screenshot
Comment 4 Simon Grinberg 2012-07-31 05:08:06 EDT
Set with Alona, and after upgrading to Firefox 10.0.6 it looks fine.

In the installation guide it's already updated:

------------------------------------------------------
Red Hat Enterprise Virtualization Manager Client Requirements:
To access the Administration Portal, you need a client with a supported web browser. The Administration Portal supports the following clients and browsers:

    Client
        Red Hat Enterprise Linux 5.8+ (i386, AMD64 and Intel 64)
        Red Hat Enterprise Linux 6.2+ (i386, AMD64 and Intel 64)
        Windows XP,
        Windows 7 (x86, AMD64 and Intel 64), and
        Windows 2008/R2 (x86, AMD64 and Intel 64). 
    Browser
        Mozilla Firefox 10 and higher on Red Hat Enterprise Linux.
        Internet Explorer 8 and higher on Windows. 


So in this case the combination that works is Red Hat Enterprise Linux 6.2 + Mozilla Firefox 10.0.6

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.