Bug 846437 - Now fails to connect on ath9k devices in g mode
Now fails to connect on ath9k devices in g mode
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: NetworkManager (Show other bugs)
17
x86_64 Linux
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-07 15:47 EDT by gcarter
Modified: 2013-05-29 23:30 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-05-29 23:30:40 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description gcarter 2012-08-07 15:47:02 EDT
Description of problem:
Stopped connecting with latest update, possibly kde-plasma-networkmanagement-openconnect-0.9.0.4-1.fc17.x86_64.  This is a Wireless G AP.  The ath9k adapter works fine with my Buffalo OpenWRT setup at home.

Version-Release number of selected component (if applicable):
See above

How reproducible:
Tried to login to Access Point I normally do, and it fails with my ath9k driver.  Used a raylink adapter instead and works fine.

Steps to Reproduce:
1. Select AP
2. 
3.
  
Actual results:

Fails to connect.

Expected results:
Should connect.

Additional info:

No descernable errors in the message logs so I doubt it is a ath9k driver issue.
Comment 1 gcarter 2013-05-29 23:30:40 EDT
Closed Problem Resolved with Fedora 19

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.