Bug 846626 - no mouse GeniusPS/2 (psmouse.c issue?)
no mouse GeniusPS/2 (psmouse.c issue?)
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: kernel (Show other bugs)
6.3
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Red Hat Kernel Manager
Red Hat Kernel QE team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-08 05:46 EDT by Matěj Cepl
Modified: 2012-08-09 06:04 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-08-09 06:04:58 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
/var/log/Xorg.0.log (909.88 KB, text/plain)
2012-08-08 05:46 EDT, Matěj Cepl
no flags Details
output of dmesg (112.72 KB, text/plain)
2012-08-08 05:46 EDT, Matěj Cepl
no flags Details

  None (edit)
Description Matěj Cepl 2012-08-08 05:46:16 EDT
Created attachment 602980 [details]
/var/log/Xorg.0.log

Description of problem:
Suddenly my RHEL 6 Desktop system doesn't have a mouse (even after fresh restart). 

It used to work before, not sure why it doesn't work now.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.6.32-279.2.1.el6.i686
xorg-x11-drv-evdev-2.6.0-2.el6.i686
xorg-x11-server-Xorg-1.10.6-1.el6.i686


How reproducible:
Happened (even after restarts, so could I say 2 out of 2?)

Steps to Reproduce:
1.just use mouse
2.
3.
  
Actual results:
no mouse, it is not in /proc/bus/input/devices and there is no /dev/input/event4 (which should be the event file for the mouse according to /var/log/Xorg.0.log).

Tons of errors visible in dmesg|grep ^psmouse.c

Expected results:
mouse working

Additional info:
Comment 1 Matěj Cepl 2012-08-08 05:46:46 EDT
Created attachment 602981 [details]
output of dmesg
Comment 3 Matěj Cepl 2012-08-09 06:04:58 EDT
Seems like a hardware issue. When attaching a new mouse (though, it is Logitech, so it could be Genius PS/2 mouse issue), everything works.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.