Bug 84847 - Screen blanks when exiting XFree86
Summary: Screen blanks when exiting XFree86
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Mike A. Harris
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 79579
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-22 00:33 UTC by louisgtwo
Modified: 2005-10-31 22:00 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-25 15:01:15 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
my config file (3.13 KB, text/plain)
2003-02-22 20:27 UTC, louisgtwo
no flags Details
my XFree86 log (31.69 KB, text/plain)
2003-02-22 20:28 UTC, louisgtwo
no flags Details
This shows the error better. (32.30 KB, text/plain)
2003-02-24 01:15 UTC, louisgtwo
no flags Details
Log file showing a segfault at shutdown (32.12 KB, text/plain)
2003-02-24 20:42 UTC, louisgtwo
no flags Details

Description louisgtwo 2003-02-22 00:33:44 UTC
Once I installed phoebe3 every time I shutdown from gnome I get a blank
screen. Before I could see the daemons shutting down. Also, if I run init 3 from
init 5 all I get is a blank screen. When booting into init 3   and starting X I
get a blank screen when leaving X. This is with all current updates from rawhide
(2/21)

Comment 1 Michael Fratoni 2003-02-22 20:18:47 UTC
Using the links to create an attachment, could you please post your 
config and log files?
(/etc/X11/XF86Config & /var/log/XFree86.0.log)

Comment 2 louisgtwo 2003-02-22 20:27:27 UTC
Created attachment 90282 [details]
my config file

Comment 3 louisgtwo 2003-02-22 20:28:59 UTC
Created attachment 90283 [details]
my XFree86 log

Comment 4 louisgtwo 2003-02-24 01:15:25 UTC
Created attachment 90302 [details]
This shows the error better.

This log shows the server aborting from a signal 11

Comment 5 louisgtwo 2003-02-24 20:42:01 UTC
Created attachment 90319 [details]
Log file showing a segfault at shutdown

This is from a stock system

Comment 6 Sammy 2003-02-24 21:33:41 UTC
I can confirm the same behavior with XFree86-4.2.99.902-20030220.1 using the nv driver. 

Comment 7 Mike A. Harris 2003-02-25 13:20:18 UTC
Try again with XFree86-4.2.99.902-20030224.1 which I believe fixes this
issue on all hardware.  Setting to MODIFIED, please close as RAWHIDE or
set to ASSIGNED depending on your test results.

Comment 8 Sammy 2003-02-25 14:46:42 UTC
XFree86-4.2.99.902-20030224.0 fixes the problem. Please close. 

Comment 9 Mike A. Harris 2003-02-25 15:01:15 UTC
Beauty.  This was a problem that was not driver specific, but was part
of the ramdac/xf86Cursor.c fixes that went in in the last few days.

Closeing as RAWHIDE

Comment 10 louisgtwo 2003-02-25 19:56:32 UTC
Where can I get this version? rawhide has not synced in a few days.

Comment 11 Mike A. Harris 2003-02-26 05:05:29 UTC
ftp://people.redhat.com/mharris/ftp/testing/unstable


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.