Bug 848644 - "rhc domain status" doesn't recognize the -d|--debug option
"rhc domain status" doesn't recognize the -d|--debug option
Status: CLOSED NOTABUG
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Command Line Interface (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-16 02:03 EDT by jizhao
Modified: 2015-05-14 22:03 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-08-16 10:47:16 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jizhao 2012-08-16 02:03:01 EDT
Description of problem:
Run "rhc domain status -d" or "rhc domain status --debug", it will print usage info. Besides, rhc-chk can recognize the -d|--debug option.

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhc-0.97.7-1.el6_3.noarch

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.$ rhc domain status -d
2.
3.
  
Actual results:
The client prints the usage info.

Expected results:
rhc domain status should be run successfully.

Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2012-08-16 10:47:16 EDT
RHC domain status has been removed - in the future only rhc setup will be available to check your config.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.