Bug 848719 - Unable to save a underline comments in community.
Unable to save a underline comments in community.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-16 05:43 EDT by Mengjiao Gao
Modified: 2015-05-14 22:40 EDT (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-09-17 17:30:08 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mengjiao Gao 2012-08-16 05:43:31 EDT
Description of problem:
When I tried to reply a forum or a blog in community. I clicked the "Enable rich-text", and edit my comments with some underline sentences. Then I clicked "preview" , and found the underline sentences displayed without underline. If I clicked "Save" button to save my comments, the issue exist as well.

Version-Release number of selected component (if applicable):
devenv_1977,production

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.Go to /community/forums page, and click in a forum.
2.Click "Reply to threads"  to add comments to the forum.
3.Click "Enable rich-text" , write some word, and add underline to them.
4.Click "preview" or "save" button to check.

Actual results:
The underline cannot display when preview or save the comments.

Expected results:
The rich-text should display correctly when preview or save the comments.

Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2012-08-17 15:31:38 EDT
The rich text shouldn't be enabled for "default", only for "Full HTML" and "Raw HTML".  Sent Nam a link to test - if none of the other shifters squawk about it i'll make the change on production.
Comment 2 Mengjiao Gao 2012-08-20 05:22:57 EDT
Tested this issue on devenv_2031, found that the underline of rich text was only enabled for "Full HTML". If you decided not to changed this issue, please let me know, I will then close this bug.
Comment 3 Clayton Coleman 2012-09-07 14:03:27 EDT
Changed in production.  Only Full and Raw HTML have the editor now.  This is a deliberate limit on users.
Comment 4 Mengjiao Gao 2012-09-09 22:11:19 EDT
Tested this issue on devenv_2140, only Full and Raw HTML have the enable editor now. And the underline function can be displayed well. SO I will put this issue to verified.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.