Bug 851408 - [oVirt-node] the netconsole service is not loaded automatically after reboot ovirt-node
[oVirt-node] the netconsole service is not loaded automatically after reboot ...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-node (Show other bugs)
unspecified
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ryan Barry
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-24 02:12 EDT by haiyang,dong
Modified: 2013-11-28 10:06 EST (History)
12 users (show)

See Also:
Fixed In Version: ovirt-node-3.0.3
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-11-28 10:06:44 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description haiyang,dong 2012-08-24 02:12:21 EDT
Description of problem:
the netconsole service is not loaded automatically after reboot ovirt-node, user need to restart it manually by drop to shell.

[root@localhost admin]# runlevel 
N 3
[root@localhost admin]# chkconfig |grep netconsole
netconsole     	0:off	1:off	2:off	3:on	4:off	5:on	6:off
Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-node-iso-2.5.1-1.0.fc17.iso

How reproducible: 
100%

Steps to Reproduce:
1. Install ovirt-node
2. Configure network for ovirt-node
3. Configure netconsole in TUI.
4. Press F2 drop to shell, check the netconsole service, it is started.
5. Reboot the system, check the netconsole service after reboot, it's not
started.

Actual results:
netconsole module not loaded after reboot ovirt-node

Expected results:
the netconsole service should be loaded automatically after reboot ovirt-node

Additional info:

--------

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.