Bug 85267 - KDE must be installed for BlueCurve to work
KDE must be installed for BlueCurve to work
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 84679
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdegames (Show other bugs)
9
athlon Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-26 20:57 EST by James Mitchell Ullman
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:52:00 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot (172.96 KB, image/jpeg)
2003-02-26 21:00 EST, James Mitchell Ullman
no flags Details

  None (edit)
Description James Mitchell Ullman 2003-02-26 20:57:45 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030206

Description of problem:
KDE games is only dependent on kdelibs(and it's deps, which don't include
kdebase), so I installed the games.  What seemed odd was that they were a
slightly different color, with the exception of the menu selections.  They were
orange instead of blue!

I installed the rest of KDE and BlueCurve is now working fine with the KDE games. 

Version-Release number of selected component (if applicable):

phoebe 8.0.94


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Install KDEgames
2.load any of the KDE games
3.notice that BlueCurve is not loading
    

Actual Results:  BlueCurve was not loading for the KDE based games

Expected Results:  BlueCurve should work with KDE based programs even if the
whole of KDE is not installed.

Additional info:
Comment 1 James Mitchell Ullman 2003-02-26 21:00:06 EST
Created attachment 90391 [details]
screenshot

screenshot of GNOME desktop with two KDE games and two GNOME games
Comment 2 Bill Nottingham 2003-02-27 12:42:56 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 84679 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:52:00 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.